مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدای برادرم و اعتراف به در مالکیت بودن خانه به اسم خواهرم

سلام
مادرم من مدتی پیش از دنیا رفت و چند سال پیش خونه خواهرم رو صوری به اسمش کرد که وام بگیره . همه شاهد بودیم. الان برادر بزرگترم دبه در اورده می گه خونه به اسم مادرم بوده و سهم الارث می‌خواد و قبول نمیکنه که خونه برگرده به خواهرم .
چهار تا خواهر برادر موافقت کردن و امضا کردیم که خونه برگرده ولی اون امضا نمیکنه . دو تا شاهد آقا هم بغیر از ما چهار تا هم حاضر شدن شهادت بدن . چند روز قبلش توی جلسه ای در حضور دایی و پسر خالم و من که برادر کوچک هستم برادرم اقرار کرد که خونه مال خواهرم هست و مال حروم نمیخوره ولی بعدش زیرش زد . من اون جلسه رو کامل ضبط کردم . آیا اقرار صوتی میتونه توی دادگاه موثر باشه ؟ آیا برادرم میتونه زیرش بزنه؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

صدا هم در کنار شهود اماره محسوب می شود، خواهر باید دادخواست مطرح کند و بقیه شهادت دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خواهر شما باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن را
به طرفیت همه ورثه اقامه نماید و به شهادت شهود استناد نماید و انتقال باطل خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهرتون علیه وراث مادرتون دادخواست ابطال معامله صوری بده و ابطال سند بده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خواهر شما باید دادخواست ابطال سند رسمی را به طرفیت تمامی ورثه بدهد و در دادگاه به شهادت شهود استناد کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فایل صوتی سند نیست. اما راهکار حقوقی دیگر ی وجود دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خواهر شما باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن را
به طرفیت همه ورثه اقامه نماید و به شهادت شهود استناد نماید و انتقال باطل خواهد شد چرا که قرارداد هرچند درست اما صوری باشد باطل است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به همراه شهود بدان استناد نمایند. به جهت صوری بودن دادخواست ابطال دهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در دادگاه اقرار کرده قابل انکار نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام چندان اعتباری ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله خواهرتان دادخواست اعلام بطلان معامله صوری و الزام به تنظیم سند را علیه وراث نطرح کند و علاوه بر شهادت شهود و اقرار از مادر درصورت وجود اقرارنامه به صدای ضبط شده نیز استناد کند. مدارک دریافت وام نیز ضمیمه گردد