مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا

با سلام و درود
بنده به همسرم فحاشی کردم و ایشان صدای بنده را در محیط منزل ضبط نموده، لذا ترک منزل کرده و بر اساس صدای ضبط شده درخواست طلاق دارند. پرسش بنده این است که ضبط صدا در دادگاه چه حکمی دارد و آیا میتواند فقط از این طریق طلاق خود را از بنده بگیرد. سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر صدا دلیل محسوب نمیشود . برای صدور حکم طلاق ، زوجه باید دلیل محکم داشته باشد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

برای دادگاه جز امارات محسوب میشود و میتواند به علم قاضی کمک کند و جز موارد غیر حرج محسوب میشود در کنار دلایل دیگر بله امکان صدور طلاق است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشه و شما می توانید انکار کنید.
و حتی در صورت اثبات موضوع نیز نمی تواند به استناد آن طلاق بگیرد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، صرفا به استناد صدا نمیتواند اما صدای ضبط شده میتواند به علم قاضی در مورد مسائل دیگر کمک کند اما دلیلی برای طلاق نمیتواند باشد .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که چه چیز هایی گفته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ادله کافی میخواهد صدا فقط استماع میشود ولی رای بر اساس ان داده نمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعنوان مدرک جهت شکایت وکیفری توهین میتواند استفاده نماید