به مرجع نیابت طی لایحهای موضوع را درخواست دهید
اگر پرونده شما مختومه شده است، با توجه به نامهای که شما برای شعبه ارسال نمودهاید، از حسابهای بانکی شما میبایستی رفع انسداد بشود.
برای رفع مسدودی حساب پس از برائت، باید از دادگاه صادرکننده رأی (هرمزگان) درخواست رسمی رفع انسداد کنید و نامه رفع توقیف را به بانک ارائه دهید. در صورت عدم پاسخ، از طریق وکیل یا مراجعه مستقیم به محاکم هرمزگان پیگیری کنید .
سلام حضوری پیگیری کنید
سلام شما لایحه تنظیم و برای شعبه ارسال نمایید و درخواست رفع مسدوری از حساب را نمایید شما می توانید حضورا به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
نیاز به مراجعه حضوری و پیگیری است
از دادگاه صادرکننده رأی (هرمزگان) درخواست رسمی رفع انسداد کنید و نامه رفع توقیف را به بانک ارائه دهید
با سلام
مجدد لایحه ارسال کنید ولیکن برای رفع مسدودی باید حضوری خودتان یا وکیل پیگیری کند
پیگیری کنید
سلام سوال واضح نیست پیگیری کنید از استان مربوطه
پیگیری حضوری نمائید
با سلام
می توانید تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید اگر نتیجه ای نداشت می توانید حضورا موضوع را پیگیری کنید.
سلام
نامه رفع انسداد حساب را از شعبه صادرکننده حکم برائت خود در تبریز بگیرید و به بانکی که حسابتان مسدود شده تحویل دهید.
در صورت صدور حکم برائت، باید با ارائه دادنامه قطعی به اجرای احکام تبریز درخواست رفع مسدودی حساب بانکی بدهید؛ اگر پاسخ از هرمزگان نیامده، میتوانید لایحه رسمی تنظیم کرده و حضوری یا از طریق وکیل پیگیری کنید تا دستور رفع توقیف صادر شود.
باسلام واحترام
کاربرگرامی مجدد لایحه خویش مبنی بر تقاضای رفع مسدودی حساب های خویش راارسال فرمایید و در صورت عدم اقدام می بایست حضوری پیگیری فرمایید.
موفق باشید
سلام، درصورت عدم وصول پاسخ و برای تسریع در کار بایستی به واحد اجرای احکام مربوطه مراجعه و نامه رفع انسداد به صورت دستی اخذ شود و به بانک مربوطه تحویل داده شود.
با درود طی لایحه تخصصی اقدام نمایید تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست دقت کنید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.