مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانک ملت

سلام بنده حدود 6سال پیش یه حساب بانک ملت باز کرده بودم بابت وامی که از بانک ملت گرفته بودم و با اون کارت بیشتر اوقات فقط برای ریختن اقساط استفاده میکردم بعد گذشت 12 ،13 ماه یه روز مبلغ قسط ریختم به کارت و رفتم با کارت واریز کنم که بعد از وارد کرددن به دستگاه نوشته کارت مسدود است نمایش میداد که به شعبه رفتم و موضوع توضیح دادم که گفتم از کارت شما شکایت شده در تبریز به جرم کلاهبرداری بعد از پیگیری از شعب تبریز و آگاهی تبریز متوجه شدن که اشتباه شده یه رقم کارت بالا پایین بوده که گفتن باید تشریف بیارید تبریز دیگه من نرفتم حتی پرینت حسابم هم گرفتم فرستادم ولی همچنان مسدود است چه کنم جناب لطفا راهنمای نمایید سپاس

پاسخ ها :

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

از طریق پلیس فتتی محل زندکی خود اقدام کنین

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
باید تشریف ببرید تبریز محلی که کارت شما رو مسدود کردن ، قسمت دادسرای مبارزه با جرایم رایانه ایی و پلیس فتا .