مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی

با سلام و عرض ادب من یک وام از بانک ملی گرفتم در حالی که ضامن وام را برداشته و اقرارنامه ثبتی نوشته که اقساط را خود پرداخت کند ولی من که کل دریافتی ام 2میلیون است ضامن پرداخت نکرده و حساب مرا بسته اند الان که به مشکل دچار شدم الان چگونه می توانم حساب خود را رفع مسدود کنم درحالی که یارانه ای ام و حقوق دریافتی ام هردو به این کارت پرداخت می شود. با تشکر

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، شما تنها راهی که دارین. پرداخت اقساط وبعد مطالبه علیه اون شخص مطرح. کنید واگه می شناسید اون شخص رو با ایشون در حضور شهود صحبت کنید

یک وکیل

سلام ضامن و مدیون که جنابعالی می باشید مسئول پرداخت طلب بانک هستید چنانچه ضامن مبلغ وام را برداشته است علیه ایشان شکایت کنید با ادله و مستندات . انتقال دین در دادگاه باید اثبات شود