مشاوره حقوقی رایگان - ترس از قرار وثیقه برای همسرم توی شهر دیگه

سلام. همسر من یه دوستی داشت که ساکن المان بود و بعد از چند سال امد تهران یه شب که با همسرم قرار گذاشت تا همدیگرو ببینن به همسرم پیشنهاد داد حالا که بدهکاری و قسط داری من یه مبلغی بهت قرض می دم هر موقع که داشتی برگردون از همسرم شماره کارت گرفت و طی دو واریزی جمعا 76 میلیون پول به حساب همسرم واریز شد تا اینکه 1ماه گذشت و این اقا از ایران رفت و تقریبا بعد 4ماه حساب همسرم توسط پلیس فتا شیراز مسدود شد بعد از چند بار پیگیری پلیس فتا شیراز گفت دو نفر شاکی هستن که توی تلگرام از یه ایدی دلار خریدن و پول به این کارت که حساب همسرم هست واریز شده ولی دلاری دریافت نکردن. ما تازه اون موقع فهمیدیم چه اتفاقی افتاده و از ترس به پلیس فتا گفتیم ما یه مبلغی از کسی طلب داشتیم این پول برامون واریز شده و اطلاعی از این خرید و فروش تلگرامی نداشتیم. حقیقتش چون ترسیدیم یه وقتی برای همسرم قرار بازداشت بنویسن و چون سندی نداریم که براش وثیقه بذاریم نرفتیم شیراز و منتظر موندیم که شاکی نیابت بگیره و بیاد تهران. ولی امروز پلیس فتا شیراز مارو تهدید کرد که اگه تا 4شنبه پول شاکی واریز نکنید جلب قضایی می گیرم و میام تهران بازداشتت می کنم. ما مشکل واریز پول نداریم اما اگه این پولو از تهران واریز کنیم چه طوری رضایت بگیریم و حساب همسرم از مسدودی خارج کنیم؟؟؟ ایا واقعا می تونه از شیراز جلب بگیره و همسرم ببرن؟ الان کار منطقی چیه که ما انجام بدیم؟ اگه ما بریم شیراز با وجود بیگناهی همسرم امکانش هست قرار وثیقه براش ببرن؟؟؟ من وثیقه ای ندارم توی شهر غریب بذارم براش
سند خونمون 3دانگش به نام من هست و ارزش خونه به مبلغ 800 یا 900میلیون هست ولی حدود 150میلیون در رهن بانک هست من این سند 3دانگ می تونم به عنوان وثیقه بذارم در صورتی که مبلغی که به حساب همسرم واریز شده 76 میلیون هست؟؟؟

پاسخ ها :

مرضيه  كيامرثي پرشكفتي

مرضيه كيامرثي پرشكفتي :

استان :

با سلام بنده وکیل شیراز هستم به هیج عنوان پول واریز نکنید حضورا بیاید شیراز وثیقه شما هم مشکلی نداره

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

همون نیابت بیاید شما همان تهران وثیقه بزارید

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

برای جلب متهم اگر ساکن شهر دیگری باشد نیابت قضایی ارسال میشود. در نیابت قضایی اعلام میشود که متهم تفهیم اتهام گردد اظهاراتش اخذ شود و وثیقه مناسب تعیین گردد. بنابراین شما میتوانید در تهران برای متهم وثیقه بگذارید . کارشناس تعیین و ملک را ارزیابی سپس دستور بازداشت ملک صادر میشود. در برخی از شعبات استاد رهنی رو بعنوان وثیقه نمی پذیرند باید با بازپرس مربوطه صحبت و نظر ایشان را در این خصوص کنید

محمدحسین فاتح منش

محمدحسین فاتح منش :

استان :

درود.شما اگر از طرف دادگاه اخطاریه براتون اومد برید بریزید به حساب دادگاه و واقعیت را هم بگید.حسابتون باز میشه توسط همون مرجع قضایی.ضمنان من شیراز میتونم مشکلتون را حل کنم.چون حزه کانون وکلی فارس هستم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و به لایحه ارسال کنید تا پرونده انجام تحقیقات به دادگاه محل سکونت شما ارسال بشه سپس می توانید با واریز وجه مشکل در دادگاه محل سکونت خودتان حل و فصل کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید تا پرونده با نیابت قضایی به دادگاه محل سکونت شما ارسال بشه.
بعد می توانید با واریز وجه مشکل را حل و فصل کنید.

سید مجید رمضانی

جناب آقای سید مجید رمضانی :

سلام لطفا در مواردی که سوالات زیادی دارید از مشاوره تلفنی استفاده کنید