مشاوره حقوقی رایگان - جرایم مجازی

سلام یه مدت پیش از پلیس فتا باهام تماس گرفتن رفتم یه سری اسکرین شات بود که شماره یکیو از طریق اکانت تلگرام من تو گروه گذاشته بودن و همون فرد از من شکایت کرده که نمیشناسمشون قبلا هم یه برنامه مشکوک نصب کردم که بعدا فهمیدم برای هکه و میدونم گوشیم هک شده تکلیف اون شماره و شاکیم چی میشه ؟ چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.کافی است ثابت کنید که گوشیتان هک شده بود وهیچ اقدامی توسط شما وبا گوشی (مستقیم )شما انجام نشده.یاالله

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

همون طور که همکار محترم هم فرمودند در صورت اثبات این موضوع که مطالب ارسالی از گوشی شما نبوده و یک نفر اکانت شما رو هک کرده، مشکلی براتون پیش نمی آد، البته بررسی چند مورد اینجا ضروریه، اول اینکه اسکرین شات گرفته شده متعلق به اکانت خود شما باشه و در واقع اکانت ساختگی نباشه. دوم اینکه امکان ریکاوری سیم کارت شما از طریق پلیس فتا وجود داره و شما جهت اثبات حقانیت خودتون این موضوع رو درخواست بدین

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
در صورت نیافتن فرد مظنون پلیس فتا شما را به عنوان متهم شناسایی ی کند مگر اینکه ب ادله محکمه پسند اثبات نمایید اکانت شما هک و از آن سوء استفاده شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با طرح شکایت موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد