مشاوره حقوقی رایگان - هک شدن و رابطه نامشروع

با سلام با اقایی که ارتباط تلفنی داشتم و فقط چت می کردیم برنامه چت توسط همسرشان هک شده و تمام چت ها ، وویس ها و عکس های رد و بدل شده رو نگه داشته و ما را به جرم رابطه نامشروع ( فقط چت ) تهدید میکنه؟ ایا چت کردن شامل روابط نامشروع می باشد و ایا همسرشان میتوانند برای هک شدن توسط خانمشان شکایت کنند ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نمی تواند از خانمشان شکایت کند.
در خصوص رابطه نامشروع بستگی به نظر قاضی دارد به نظر رابطه نامشروع محسوب نمیشه.
ولی ارسال فیلم و عکس ممکن است تحت شرایطی جرم باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چند هک گوشی دیگران جز جرائم رایانه‌ای تلقی می گردد ولی با توجه به اینکه همسرش سونیت مجرمانه نداشته و وصع معنوی جرم زائل است لذا جرم نیست امکان اینکه عکس ها و چتها بصورت مبتذل باشد به عنوان رابطه نامشروع میتوان آن را تحت تعقیب قرار داد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی به محتوای چتهای رد و بدل شده دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام- هک گوشی جز جرائم رایانه‌ای تلقی می گردد ولی با توجه به اینکه همسرش سونیت مجرمانه نداشته و عنصرمعنوی جرم زائل است لذا جرم نیست امکان اینکه عکس ها و چتها بصورت مبتذل باشد به عنوان رابطه نامشروع میتوان آن را تحت تعقیب قرار داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند به رابطه نا مشروع دون زنا متهم کند و همسر ایسان نمیتواند از بابت هک کردن شکایت کند پذیرفته نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تحقق جرم رابطه نامشروع ، بستگی به مفاد پیام ها دارد
و مکالمه تلفنی صرف ، رابطه نامشروع محسوب نمیشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ هر دو سوال خیر است