مشاوره حقوقی رایگان - کرک اکانت دانشگاه خارجی

با سلام، من برای دسترسی به کتابخانه دانشگاه های خارج کشور اکانت انها را از یک نفر در خارج خریداری میکنم. ابتدا فکر میکردم که این طرف اکانت ها را از دانشجویان فارغ‌ التحصیل خریداری میکردند. حال متوجه شدم که فروشنده اکانت انها را توسط کرک کردن، یا همان هک کردن بدست می اورند. اگر به هر دلیلی دانشگاه متوجه استفاده من از اکانت های هک شده بشوند ایا میتواند از من شکایت کند؟ ایا قانونی در این ارتباط در سیستم قضایی ایران وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ممکن است از طریق نماینده خود در ایران شکایت نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ایران با کشورهای مربوطه معاهداتی در این زمینه داشته باشد در ایران قایل مجازات است .