مشاوره حقوقی رایگان - هک اکانت بازی

سلام من 14ساله هستم و یک اکانت دارم که میخواستم بفروشم تو روبیکا عضو کانالی شدم که به بازی من ربط داشت مدیر کانال که به من پیام داده بود کمی حرف زدیم گفت اکانت تو ببینم عکس اکانتم رو فرستادم تو دو دقیقه من رو هک کرد و بلاکم کرد آیا امکان دارد شکایت کنم چطوری شکایت کنم با کی تماس بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید
پدر شما باید شکایت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پدر شما از طرف شما طرح شکایت نمایند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شکایت کنید تا از طریق پلیس فتا موضوع پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه 14 سال سن دارید پدر شما به نمایندگی از شما می‌توانند شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.