مشاوره حقوقی رایگان - پست اینستاگرام

سلام وقت بخیر، ببخشین من چند تایی پست سیاسی خنده دار و همین طور صحنه های خنده دار و سانسور شده از فیلم های در اینستاگرام نشر دادم و بازدید خوبی خورد ولی یک هفته تصمیم گرفتم پستای که اینطور نشر دادم رو از صفحه ام دلیت کردم و همین طور در مورد اطلاعات پیج نه شماره ای و نه ایمیلی ثبت نشده در بیو اینستام و حتی از من عکسی یا ویدیویی در اینستام نیست الان فتا یا هر اداره پلیسی میتواند من را ردیابی کند بخاطر ان پستها که دلیتشون کردم یا برام مشکلی پیش بیاد واقعن نگرانم لطفا راهنمایی کنین؟

پاسخ ها :

یک وکیل

نكته مثبت قطع ان مسيره
چنانچه محتواي ان اقدام تبليغ و ترويج عمل مجرمانه يا توهين نباشه و از اين بابت شخص يا نهادي از شما شكايت نكند مشكلي نيست

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله امکان ردیاب و غیره توسط فتا وجود دارد . اگر ادامه ندهید شاید به ردیابی شان برخورد نکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کاربری خود در اینستاگرام را با شماره خودتان درست کرده باشید امکان پیگیری وجود دارد.
توجه داشته باشید با توجه به اینکه پست ها حذف شده و تا بحال اقدامی نشده جای نگرانی نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کاربری اینستگرام را با شماره خودتان درست کرده باشید امکان پیگیری وجود دارد.
توجه داشته باشید با توجه به اینکه پست ها را پاک کرده اید و تا به حال اقدامی نشده جای نگرانی نیست.