مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی توسط پلیس فتا

سلام من مدتی تو خرید و فروش ارز دیجیتال ( پرفکت مانی و وبمانی ) بودم که چند روز اخیر شخصی با شماره مجازی با من تماس گرفت و گفت من همه ارزهای دیجیتال رو دارم به جز ووچر پرفکت مانی میخوام باهم کار کنیم من هم قبول کردم و سپس شماره کارتم رو در اختیار این شخص قرار دادم بعد از واریز به حساب من منم از شرکت معتبر خرید میکردم و به آن شخص تحویل میدادم پس از سه روز شخصی زنگ زد و ادعا کرد که پول از حسابش به حساب من اومده و بی خبره شخصی که من باهاش داشتم چند روزی کار میکردم از شماره کارت من سو استفاده کرده و فیشنگ رو از طریق وب سایتهای مختلف انجام میداد و منم پس از واریز تحویل میدادم دو روز بعدش روز جمعه 31 خرداد اس ام اس مسدود سازی حساب برای من اومد و از بانک پیگیر شدم متوجه شدم سر پولهایی که به حساب من میومد شکایت کردن و پلیس فتا حساب منو مسدود کرده تنها مدارکی که از اون شخص که با من در ارتباط خرید و فروش بود صداهای ضبط شده واتس آپ فیش های واریزی و فاکتورهای ارسالی هست
راه رفع مسدودی حساب من چیست ؟
و آیا مدارک فوق برای اثبات بی گناهی ام کافی است ؟
آیا اموالم توقیف میشه ؟چون من فقط یک خودرو دارم
و آیا حسابهای خانواده هم مسدود میشه ؟
چون تو بانک ملت حسابم مسدود شده تو بانک دیگری میتونم حساب باز کنم ؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

فقط اموال بنام خود توقیف می شود و اگر ثابت کنند صوری بنام کس دیگری کرده باشید انها هم ت قیف می گردد

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام در این مورد وکیل بگیرید تمام حسابها مسدود میشود

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
مستنداتی که دارید را می بایست به بازپرس پرونده ارائه دهید و پذیرش مستندات با ایشان می باشد. معمولا حتی در صورت رفع اتهام کیفری، از نظر حقوقی شما مسوولیت دارید که وجوه را عودت دهید.
خودرو شما در صورت محکومیت قابل توقیف می باشد ولی حساب خانواده خیر.