اگر در متن وکالتنامه بهصراحت حق توکیل (تفویض به غیر) درج شده باشد.
سلام. چنانچه در وکالت نامه ای که به خواهرتان داده اید حق توکیل نوشته شده باشد، خواهرتان نیز می تواند به همسرش تفویض وکالت نماید.
باسلام خیر
در صورتیکه حق توکیل به وی را بدهید ، بله.
بستگی به حدود اختیارات در وکالت و نحوه تفویض وکالت به ثالث است نیز توکیل به غیر مکرر
درود و وقت بخیر اگر در متن وکالتنامه عبارت «حق توکیل به غیر» یا «حق تفویض وکالت» بهصورت صریح قید شده باشد، خواهرتان میتواند وکالت را به همسرش تفویض کند وگرنه چنین حقی نداشته و وکالت ایشان غیرقابل واگذاری خواهد بود. امید وارم پاسخ کمکی هرچند کوچک بشما بوده باشه و در پناه ایزد متعال باشید
سلام درصورتیکه در سند وکالت کاری اختیار توکیل به غیر درج شده باشد . وکیل (در اینجا خواهر شما) می تواند به هر شخص دیگر وکالت خود را تفویض نماید.
سلام فقط اگر در وکالتنامه وکیل اختیار داشته باشد امکان تفویض وکالت به شخص دیگری وجود خواهد داشت
باسلام. اگر حق توکیل داشته باشد ، بله.
بستگی به نوع قرارداد داده شده می باشد
خیر؛ وکالت قابلتفویض نیست، مگر اینکه در متن وکالتنامه بهصراحت حق توکیل (تفویض به غیر) درج شده باشد. در غیر اینصورت، فقط خودِ وکیل (یعنی خواهرتون) میتونه اقدامات اداری رو انجام بده. برای جلوگیری از مشکل، پیشنهاد میشه حق توکیل به غیر بهصورت صریح در متن وکالت درج بشه یا مستقیماً به فرد موردنظر وکالت بدهید.
با سلام اگر در وکالت اعطایی شما حق توکیل داشته باشه بله میتونه به شخص دیگری وکالت بده
سلام.بستگی دارد در وکالتنامه داده شده حق توکیل به غیر را داشته باشد یانه ؟
با سلام اگر حق توکیل داشته باشد
با سلام
اگر حق توکیل به غیر داشته باشد چنین امکانی وجود دارد
بستگی دارد اختیار توکیل به غیر دارد یا خیر
در صورت داشتن حق توکیل به غیر بله
خیر
بادرود، پرسشگر ارجمند،
نخست، اعطای وکالت مجدد به غیر، منوط به تصریح این اختیار در متن وکالتنامه تنظیمی است و در صورت عدم ذکر، وکیل اولیه فاقد صلاحیت تفویض وکالت به دیگری خواهد بود. ثانیاً، در صورت وجود حق توکیل، وکیل دوم نیز قائم مقام وکیل اول بوده و حدود اختیارات وی محدود به اختیارات تفویض شده در وکالتنامه اصلی است. ثالثاً، انعقاد وکالتنامه جدید مستلزم رعایت کلیه تشریفات قانونی از جمله تنظیم سند رسمی و احراز اهلیت طرفین میباشد.
با یک وکیل همراه شوید.
بادرود
خیر، وکالتنامه رسمی معمولاً قابل توکیل (واگذاری به شخص دیگر) نیست مگر اینکه در متن وکالتنامه به صراحت اجازه توکیل داده شده باشد. اگر چنین اجازهای داده شده باشد، خواهرتان میتواند وکالت را به همسرش تفویض کند
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.