در حال حاضر، بانکها صرفاً با پرداخت بدهی، رضایت طلبکار یا حکم صریح مبنی بر برائت ذمه اقدام به رفع سوءاثر میکنند. رأی اعسار مطلق بهتنهایی الزامآور برای بانک نیست مگر در آن صراحتاً رفع بدهی یا برائت ذکر شده باشد. برای الزام بانک، با وکیل مشورت کنید.
بادرود
دادگاه تجدیدنظر تنها میتواند در مورد اعسار رأی صادر کند، اما الزام بانک به رفع سوءاثر از سوابق اعتباری نیازمند اقدام از سوی اجرای احکام یا بانک مرکزی است. پیشنهاد میشود با ارائه دادخواست الزام به اجرای رأی قطعی اعسار از طریق دیوان عدالت اداری علیه بانک مرکزی اقدام نمایید
بهتر است ابتدا آرای صادر شده در مراحل مختلف پرونده خوانده شود تا نسبت به آن طی گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی بتوان کرد
باید از طریق دیوان عدالت اداری درخواست الزام دهید
در فرض صدور حکم قطعی اعسار مطلق و توقف عملیات اجرایی، بانک حق ادامه درج بدهی در سامانههای اعتباری مانند سمات را ندارد و با تقدیم دادخواست الزام به اجرای مفاد حکم قطعی علیه بانک به دیوان عدالت اداری، میتوان الزام بانک را به رفع سوءاثر از سوابق بانکی مطالبه نمود درود و وقت بخیر، امیدوارم پاسخ کمکی هرچند کوچک به شما بوده باشه و در پناه ایزد متعال باشید
مستقیما خیر در این خصوص باید دادخواست دهید
با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
موضوع مستلزم گفتگو است
امور اداری در صلاحیت اداری و دیوان عدالت اداری عالیترین مرجع اداری کشور است
سلام و احترام
دادگاه تجدید نظر نمیتواند بانک را مستقیماً ملزم به رفع سوء اثر کند، اما شما میتوانید دادخواست الزام به رفع سوء اثر به دادگاه بدهید.
با توجه به شرح وضعیت شما و با در نظر گرفتن رأی قطعی اعسار مطلق صادرشده از دادگاه تجدیدنظر، اقدامات زیر را برای رفع سوء اثر از سوابق اعتباری و الزام بانک به اجرای حکم پیشنهاد میکنم:
۱. درخواست اجرای حکم از دادگاه صادرکننده رأی (تجدیدنظر)
با مراجعه به دادگاه تجدیدنظر که رأی اعسار شما را صادر کرده، درخواست اجرای حکم دهید و الزام بانک به رفع سوء اثر از سوابق اعتباری را بخواهید.
دادگاه تجدیدنظر میتواند بانک را مستقیماً ملزم کند که طبق رأی صادره، بدهی شما را از سامانه بانک مرکزی (سمت) حذف کند.
حتی میتوانید درخواست صدور دستور موقت برای توقف اقدامات بانک (مانند مسدودسازی حسابها یا گزارش منفی به چکاوامر) را داشته باشید.
۲. شکایت از بانک به دلیل عدم اجرای حکم قطعی
طبق ماده ۵۷۶ قانون آیین دادرسی مدنی، هرگاه محکومعلیه (بانک) از اجرای حکم قطعی خودداری کند، جرم عدم اجرای حکم محقق شده و میتوانید از بانک شکایت کیفری کنید.
این شکایت را میتوانید در دادسرای عمومی محل یا پلیس فتا (در صورت تأثیر منفی بر اعتبار بانکی شما) ثبت کنید.
همچنین میتوانید به هیئت رسیدگی به تخلفات بانکی (وابسته به بانک مرکزی) شکایت کنید.
سلام خیر مطلقا دادگاه تجدیدنظر نمی تواند بانک را الزام به رفع سوء اثر از سوابق بانکی نماید
شما میبایست در دیوان عدالت اداری دادخواست الزام به طرفیت بانک اقامه نمایید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.