مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

زمان رفت و برگشت اعتراض به رای در تجدید نظر اصفهان از آران و بیدگل
چقدر زمان میبرد پرونده کیفری
شاکی دولت

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین زمان دقیق نیست بسته به شعبه و حجم پروند های آن جا دارد

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.معمولا بستگی به حجم ان‌پرونده ها در دادگاه دارد.زمان از پیش تعین شده ای وجود ندارد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام بستگی به شلوغی و ازدحام پرونده در شعبه ی رسیدگی کننده داره و معمولا دو ماه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام زمان آن اساسا مشخص نیست بستگی به حجم پرونده های شعبه دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زمان قابل پیش بینی نمی باشدبسته به حجم پرونده ها حداقل دوماه زمان می برد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به شعبه و حجم پروند های آن جا دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مدت زمان به هیچ وجه قابل پیش‌بینی نیست به تراکم پرونده شعبه مورد نظر و موضوع دعوای شما و سایر استعلامات در صورت نیاز بستگی دارد