مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری به عنوان فالگیر موکل دار

سلام من از طریق تبلیغ اینستاگرام با یک خانمی آشنا شدم که مدعی بودن میتونند کارایی انجام بدن که با فرد مورد علاقم ازدواج کنم و با حرفاشون من رو گول زدن و دی ماه 1402 مبلغ 4 میلیون براشون واریز کردم و گفتند تا 3خرداد به خواستت میرسی اما اخرای اردیبهشت ماه من رو بلاک کردن و اصلا جواب منو نمیدن و هیچ اتفاقیم تو زندگی من نیفتاد .
لطفأ راهنماییم کنین من باید پول رمو پس بگیرم از این حرام خور

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

دادخواست مطالبه وجه به سبب ایفای نارو طرح کن

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

میتونید کلاهبرداری از طریق پلیس فتا شکایت کنید.
در غیر اینصورت دادخواست مطالبه وجه دهید.
با وکیل متخصص کیفری در این خصوص حتما مشاوره نمایید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید.
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.
ازدواج و خوشبختی با فال و دعا ممکن نیست.
اینگونه کارها بدتر باعث بدبختی آدم ها میشه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری از آن شخص شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت تحت عنوان کلاهبرداری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت نمایید پرونده به پلیس محترم فتا ارجاع می‌شود از نظر حقوقی می‌توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از پلیس فتا موضوع راپیگیری فرمایید

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام وقت بخیر نگران پولت نباش به راحتی میتونی پس بگیری بهتره یک دادخواست مطالبه وجه تنظیم و ثبت کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با طرح شکایت و اثبات ادعای رمالی محکومش کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت تحصیل مال نامشروع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان کلاهبرداری از آن شخص شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شکایت کیفری کلاهبرداری علیه ایشان مطرح کنید

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. می توانید شکایت کلاهبرداری کنید. همچنین می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد