مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک

باسلام. حدود20سال پیش منزلی رو به صورت قولنامه ای رو خریداری کردیم البته تمام منزل های محل مربوط به صورت قولنامه ای معامله میشدند.
الان شخصی پیدا شده که میگه تمام منازل محل مربوط به آبا واجدادمن هستند وباید تخلیه کنین.
شکایت هم کرده
ما باید چی کار کنیم؟
اصلا آخرش چی میشود؟ باقولنامه میشه ثابت کرد که ما مالک هستیم؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در صورت اثبات قیمت زمین را باید پرداخت کنید .
موفق باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

آن شخصی که ادعا کرده باید با مستندات و مدارک بتواند ادعایی خودرا به اثبات برساند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه معمولاً چنین شکایتی را نمی پذیرد.
شما می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم دادگاه غیرقابل پیش‌بینی می‌باشد و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام شخصی که ادعا کرده است باید مدارک ارائه دهد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باستناد مدارک مالکیت و مبایعه نامه دفاع کنید، اما در صورت اثبات فروش مال غیر، فروشنده طرف شما مسئول جبران به شماست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ادعای ایشان اثبات گردد
و در صورت اثبات ادعای ایشان ، فروشنده مسئولیت خواهد داشت
و باید بهای مورد معامله طبق قیمت روز پرداخت گردد

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر مدعی مدارک محکمه پسند داشته باشد و معامله شما باطل گردد باید ب فروشنده خود مراجعه نمایید

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر محترم.
در ابتدا شخصی که ادعا نموده باید با ارائه مدارک و مستندات، ادعای خود را اثبات نماید؛ در صورتیکه ادعای ایشان مورد پذیرش دادگاه قرار گرفت، فروشنده مسئول است و باید بهای مورد معامله را مطابق قیمت روز پرداخت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قراردادهای قبلی را نیز داشته باشید بله می‌توانید

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

در مراجع قضایی مالک کسی است که سند مالکیت به نام ایشان ثبت شده باشد در این خصوص نیاز به بررسی مدارک است.