مشاوره حقوقی رایگان - منزل مسکونی پدرم

پدرم در زمان حیات خود قولنامه ای به برادر کوچکترم داده به شرط نگهداری از پدر و مادر. برادرم بعد از ازدواج انجا را ترک گفته و الان ادعای مالکیت دارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتون می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود جهت سوالات طولانی تماس بگیرید تا بهتر بتوان شمارا راهنمایی نمود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نوشته های بین پدر و برادر شما وجود نداشته باشد مالکیت پدر شما مستقر بوده ادعای خلاف آن باید اثبات شود