مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند و صاحب درامدن چند نفر

سلام
ما یه زمین خریدیم. منتها چون زمین کشاورزی سند نداره و قولنامه ای است
چند روز پیش داشتیم نهال میکاشتیم یه فردی اومد و گفت این زمین من به چه حقی اینجا نهال میکاری
گفتیم مدرک نشون بده که این زمین برای شماست قولنامه نشون داد که برا زمان شاه بود میخواستم بپرسم الان این زمین برای کیه چیکار باید انجام بدیم؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

باید سندطرف رو ببینید که مالکیت داشته و به شما فروخته یا نه
اگرملکیت نداشت باید از ش شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما باید هنگام خرید زمین مبایعه نامه های خریداران قبلی را هم مطالبه می کردید حال می توانید علیه فروشنده شکایت انتقال مال غیر انجام دهید البته باید مدرک‌ مثبت ادعای خود را به همراه داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید با عنوان فروش مال غیر از فروشنده شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر شخصی ادعایی دارد باید در دادگاه اثبات نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با عنوان فروش مال غیر از فروشنده شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مبایعه نامه بررسی بشود
و شما حتما شروع به کاشت نهال در
زمین نمایید تا تصرف شما در زمین
محرز باشد و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به وجود دو مدرک از دو نفر در خصوص مالکیت تشخیص با مرجع قضایی و یا تعیین کارشناس جهت بررسی حدود اربعه زمین خواهد بود