مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ثمن معامله

سلام پدر اینجانب فوت کردند و خانه ایشان رابه املاکی فروختیم .سند خانه سه دانگ به اسم مادر و سه دانگ به اسم پدر بوده مادر در ازای سهم خودش به اضافه یک هشت که از پدر سهم می برند یک خانه دریافت کردند (ما سه فرزند دو پسر و یک دختر ) پسر کوچکتر هم به نسبت سهمی که ارث می‌برند یک خانه از خریدار گرفتند .پسر بزرگتر نصف بیشتر مبلغی که به ایشان می رسیده از خریدار دریافت کردند اما دختر هیچگونه پولی دریافت نکرده از طرفی در قولنامه ذکر شده که مبلغ یک میلیون دیرکرد تاخیر توسط خریدار باید پرداخت شود با این تفاسیر آیا دختر می تواند همان روزی یک میلیون تومان را بگیرد یا به نسبت سهمش باید دیرکرد را مطالبه کند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک در این پرونده گویا هستند که باید رویت شود همچنین میزان پرداختی ها و نحوه آن نیز مهم است و این که آیا صورتجلسه تنظیم شده است یا خیر

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام دختر اگر هیچ سهمی دریافت نکرده میبایست دادخواست مطالبه سهم الارث به طرفیت سایر ورثه طرح نماید و اگر خریدار به تعهداتش عمل نکرده میبایست طبق قرارداد مطالبه خسارت انجام شود و ارتباطی به سهم دختر ندارد که از این منبع پرداخت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله دختر می‌تواند به نسبت سهم خود مبلغ و خسارات را مطالبه کند

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

دادخواست مطالبه سهم الارث بدهید.
دیدکرد را نیز به نسبت پرداخت میکنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دختر میتواند به نسبت سهمش مطالبه کند و دادخواست دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر می‌تواند نسبت به سهم خویش دیرکرد را مطالبه نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر می‌تواند به نسبت سهم خود مبلغ و خسارات را مطالبه کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دختر به نسبت سهمش می‌تواند آن را مطالبه نماید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به نسبت سهم امکان مطالبه خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به طرفیت خریدار الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دختر در صورتی می‌تواند تاخیر تادیه وصول نماید که طرح دعوا نموده باشد اما در خصوص وجه التزام در صورتی که در قولنامه ذکر شده باشد روزی یک میلیون تومان متصور است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نسبت به سهم خود امکانش وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد مبایعه‌نامه است