مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالک جدید

با سلام پدر بنده در مهر ماه 1397با وراث قانونی خواهر برادرش هست ملک پدری خود را معامله نمود خریدار به تمام وراث به غیر از پدر من چکی به تاریخ بهمن ماه نوشته مبلغ معامله 85/000/000 بود ولی کارشناس دادگستری دی ماه ارزش ملک را 160/000/000ارزیابی کرده ولی خریدار تمام حق ارث وراث را برابر مبلغ جدید پرداخت نمود ولی به پدر بنده مبلغی نداده است و پدر اینجانب هم تازگی ها فوت نموده است و یک نیم دانگ سند هنوز به خریدار زده نشده و خریدار ادعا میکنند مبلغی را پرداخت کرده و رسید نگرفته و بر سر سند بر روی من شکایت کرده ایا من میتوانم با کارشناسی جدید حق ارث را بگیریم یا معامله رو فسخ کنم ؟

پاسخ ها :

فضل اله افخمی

جناب آقای فضل اله افخمی :

با عرض سلام
بله میتونید اقدام بفرمایید امیدوار هستم که شما انحصار وراثت انجام داده باشید