مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک موروثی

با سلام
یک خانه به من و برادرانم به ارث رسیده است. یکی از وراث درخواست فروش به دادگاه داده، البته خانه هنوز انحصار ورثه نشده و دادگاه رای به مزایده داده است .
آیا راهی برای جلوگیری از مزایده و پرداخت سهم وارث شاکی وجود دارد.
و نکته قابل ذکر اینکه در مرحله شورای حل اختلاف به ما هیچ اطلاعی ندادند.
آیا در این زمینه می توانید کمکی بکنید.
با سپاس

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر سهم برادرتان را بدهید و ایشان دادخواست خود را مسترد نماید حل میشو.د.

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
در مزایده یک نفر از جانب شما شرکت‌ کنه‌ و به قیمت‌ کارشناسی بخره