مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک موروثی

با سلام، ماترک پدر من تنها دو دانگ می باشد و چهار دانگ مابقی قبل از فوت به من و خواهر صلح شده. اگر خواهرم درخواست تقسیم ماترک و فروش ماترک را بدهد، تنها همان دو دانگ مزایده میشود یا کل شش دانگ؟ در ضمن من سهم برادرم از دو دانگ ماترک را خریدم و سند به نام من منتقل شده (صلح) حالا اگر خواهر در خواست فروش ماترک داشته باشد تکلیف سهم برادر که من خریدم و سند هم صادر شده چیست؟

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

کل ملک به مزایده میره ، اما با شرکت در مزایده شما حق اولویت برای خرید سهم خواهر دارین.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کل ملک به مزایده می‌ره می توانید در مزایده شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در قالب تقسیم ترکه
دادخواست اقامه بشود فقط همان
دو دانگ به مزایده گذاشته خواهد شد
و اگر شما مبایعه نامه یا سند رسمی داشته باشید شما مالک سهم برادر خواهید بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قالب تقسیم ترکه
دادخواست اقامه بشود فقط همان
دو دانگ به مزایده گذاشته خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه مال مشاعی کل مال مزایده گذاشته می‌شود