مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک موروثی

با سلام
ملکی موروثی برای بار اول در دادگاه به مزایده گذاشته شده
چند سوال داشتم
1. اگر مزایده بارسوم فروش نرود چه تصمیمی دادگاه برای ملک میگیرد؟
2. مزایده ملک در کجاها اعلام می شود؟ رسانه ها اعلام می شود منظور چیست؟
3. بعد از انجام مزایده و فروش ملک دادگاه چقدر دستمزد می گیرد؟ چون شکایت شده و از این طریق مزایده شده و ملک بفروش رسیده.
4. معمولا ملک تا از طریق مزایده بفروش برسد چقدر زمان می برد؟
5. اعلان هر مرتبه از مزایده از طرف دادگاه معمولا چقدر زمان می برد؟
6. اگر کسی بخواهد در مزایده شرکت کند چه شرایطی دارد؟
باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.