مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک موروثی

من برنده مزایده شدم و 10 درصد را فی المجلس پرداخت کردم و90 درصد را نیز پرداخت کردم و حکم قطعی را قاضی داده و در تنظیم سند مشخص شده یکی از وراث چند سال قبل در کشور سوئد فوت کرده الان تکلیف من چی است؟
اولا-آیا نباید وراثی که برای مزایده اقدام کرده اند به اطلاع داگاه درباره فوت یکی از وراث اطلاع می دادند
دوما -آیا دادگاه نباید از زنده بودن وراث اطلاع داشته باشد
سوما- من برای تهیه پول این خانه به خاطر نقد نصف قیمت فروختم
حالا نتیجه مزایده چه میشود و آیا من میتوانم شکایت مطالبه خسارت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست کننده مزایده باید به طرفیت تمام ورثه اقدام کند ودادکاه با بررسی موارد حکم به مزایده میدهد