مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اموال خود از قیم

باسلام درسال 1350 پدرم فوت کرده وقیم من داییم بود بعد درسال 1362 به دایی کوچکم قیمیتم انتقال داده شد وبعد یه ماه داییم شهید شده الان من چطوری میتونم اموالم را که در قیم نامه نوشته شده پس بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به امور سرپرستی رجوع کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌بایست علیه قیم جدید پس از قیم اخیر در آن زمان طرح دعوی مطالبه اموال تحت قیومیت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌توانید بابت خسارت دادخواست بدهید تا بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید طرح دعوی کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ببینید اموال به که منتقل شده پیگیری کنیذ

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با دادخواست مطالبه وجه علی الحساب به مبلغ 21 میلیون تومان با ارجاع به کارشناس بابت دوران قیمومیت به طرفیت وراث دایی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه در خصوص حساب دوران وکالت میتوانید تنظیم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اداره امور سرپرستی که قیم نامه را صادر نموده مراجعه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق اداره امور سرپرستی صغار و محجورین پیگیری نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید دقیق بررسی کنیم که چه نقل و انتقالات اتفاق افتاده است اگر قیم رعایت مصلحت شما را نکرده باشد می‌توان اقدامات کرد ولی سال های زیادی از این قضیه گذشته است باید دقیق مدارک شما را رویت کنیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به سن قانونی رسیده‌اید می‌توانید علیه قیم آخرتان طرح دعوا کنید تا اموال تحت سرپرستی ایشان از طریق دستور مقام قضایی و دادستانی به شما برگردانده شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا به واحد سرپرستی دادسرا مراجعه نمایید تا وضعیت اموال شما مشخص گردد
و سپس دادخواست حقوقی به طرفیت متصرف اموال اقامه نمایید