مشاوره حقوقی رایگان - مسایل حقوقی

با سلام
من مادرم قیم پدرم شده و پدر دارای 1 ماشین و خانه است.
با توجه به اینکه ماشین به اسم پدر و برای من است در فروش آن با توجه به انتخاب قیم به مشکل خورده ام.
دادگاه سرپرستی گفته در صورت فروش پول باید به حساب محجور ریخته بشه و ما اجازه برداشت بدیم
خواستم بدونم در این صورت من با فروش و برداشت ماشین به مشکل میخورم.
راه کاری برای تسهیل در امر فروش وجود داره که انقدر مارو اذیت نکنن.
اشتباه ما بود که اصلا قیم مشخص کردیم
ممنون میشم راهنمایی و کمک کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

ملشين متعلق به شما نيست كما كان به نام پدر است اگر هم پدر شفاها موافق بودن ممكنه موافقت ايشان در دوران حجر بوده لذا معتبر نيست
قيم هم بدون كسب نظر دادستان نمي تواند اموال را منتقل يا بفروشد يعني مادر شما چه موافق و چه مخالف باشند به تنهايي تصميم گيرنده نيست

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله قانونا امور سرپرستی محجورین به موارد فوق رسیدگی میکند ولی در مورد اموال منقول به اندازه اموال غیرمنقول حساسیتی وجود ندارد در صورت رعایت غبطه میتوان انجام داد