مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

با سلام‌. پدر بنده به علت سکته مغزی به مدت 9‌ماه محجور بود ‌.
مادر بنده بدون اطلاع به اینجانب، به شعبه سرپرستی مراجعه نموده و موفق به اخذ برگه قیم نامه شده و در برخی موارد از برگه قیمومیت‌ سوء استفاده مینماید.
و با داشتن رمز های کارت بانکی پدرم تمام مبالغ را از حساب ایشان‌‌برداشت نموده و حتی با دست اندازی به گاو صندوق ایشان‌ تمام اسناد و مدراک موروثی را نیز برداشته است .
چه دادخواستی باید بدهم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه سرپرستی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر از اسناد سو استفاده بشود امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت