مشاوره حقوقی رایگان - قیم

پدر بنده بعد از مرگ مادر ازدواج مجدد داشت. ولی همسرش بچه دار نمیشد. از طریق خرید تخمک و لقاح مصنوعی بچه دار شد. در واقع همسر ایشون مادر واقعی بردارم نیست و فقط در رحمش بوده و به دنیا اورده. ایا امکان اینکه قیم برادرم باشم هست؟؟؟؟ و اینکه چه اقدامی باید بکنم؟؟ بنده خانم هستم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت ایشان مادرطفل محسوب می‌شوند و در اولویت قرار دارند چون نام ایشان شناسنامه گردیده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ایشان مادر می باشد و در اولویت است اگر ادعایی بر خلاف ندارید می توانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای قیمومت شما باید دادخواست دهید تا رسیدگی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال مادر محسوب میشوند و برای قیمومیت مقدم هستند

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام
اگر منظور از فرد قیم همسر پدرتان هست ، بلی مشکلی ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پدر و مادر کودک نباشند هر کسی میتواند به حکم دادگاه قیم کودک شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت نبودن پدر و مادر، امکان آن هست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر پدرتان در قید حیات است ایشان ولی ظفل است در غیر این صورت اولویت قیمومت با مادر است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر پدر و مادر در قید حیات نیستند بله میتوانید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی پدرتان و مادر طفل در قید حیات هستند چه نیازی به قیم دارد ؟

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تا زمانی که ولی دارد نیازی به قیم نیست