سلام محجور نیست نمیشود
تکرار
سلام اخذ قیمومیت ممکن نیست .
سلام شما میتوانید با عنوان قیم شدن، اقدام بفرمایید؛ چرا که فعلاً برادر شما همانطور که شما اذعان نمودهاید, عقل معیشتی ندارد و پول خود را حیف و میل مینماید.
بادرود، پرسشگر ارجمند، در طرح چنین مواردی، نخستین گام، تبیین و تصحیح وضعیت حقوقی و قضایی برادر زندانی و معتاد، در قالب تقاضای قرار تأمین ناظر بر عدم تصرف در اموال و داراییهای وی است، که قابلیت اجرا در قالب قیمومیت یا ناظری مستقل دارد، اما باید توجه داشت که قیمومیت مستلزم صدور حکم قضایی مستقل و مطابق قانون است، و رضایت و توافق برادر، چه در سطح داخلی و چه در ساختار قضایی، برای تحقق آن کافی نیست، بلکه نیازمند صدور حکم قضائی از دادگاه صالح است. ثانیا، درخصوص نگهداری اموال و حفاظت از آنها تا زمان بهبودی، گزینههای قانونی محدود و سختگیرانهای در قالب ایجاد حساب جاری مخصوص یا سپردهگذاری در بانک، با رعایت ضوابط مربوطه، وجود دارد و این اقدامات نیازمند تمهیدات قضایی و توافقهای لازم است که معمولاً در قالب درخواست کمیته ارزیابی و مدیریت اموال متوفی یا ذینفع قابل اجرا است؛ اما، هر نوع تصرف در اموال و نقل و انتقال آن، بدون حکم و مجوز قضایی معتبر، به شدت منع و میتواند منجر به مسئولیت مدنی و کیفری گردد. ثالثا، در صورت تمایل به انجام امور قیمومتی، و با توجه به اینکه برادر شما رضایت صریح دارد، امکان درخواست قیمومیت ستانی از طریق دادگاه، مشروط بر اثبات نبودن مانع قانونی، وجود دارد، اما این امر زمانبر و نیازمند پیگیریهای قضایی است که مستلزم درخواست و اثبات صلاحیت شما به عنوان قیم قانونی است، و باید بر موقعیت و شرایط روحی و جسمی برادر و احتمال بازسازی و بهبودی وی تکیه کرد؛ همچنین، در همه حال، رعایت مصالح و آینده نگری در مدیریت اموال و حقوق فرد زندانی و معتاد، از شروط اصلی تصمیمگیری است.
خیر بعید است
سلام و عرض ادب امکان قیم شدن وجود ندارد ولی تقسیم ترکه ربطی به انحصار وراثت ندارد. انحصار وراثت صرفا درصد و میزان سهم بری هریک از وراث از ارث مورث را تعیین میکند ولی تقسیم ترکه تا زمانیکه وراث با هم اختلافی نداسته باشند، توافقا بین خودشان انجام میشود لذا درصورتیکه شما و برادرتان و سایر وراث پدر، اختلافی نداشته باشید؛ خودتان هم باید ارثیه را تقسبم کنید یعنی پولها و اموال را پس از فروش به نسبت سهم الارث شرعی و قانونی تعیین شده در گواهی انحصتر ورثه بین خودتان تقسیم کنید و تا زمانیکه وراث نخواهند، دادگاه در امر تقسیم ترکه و فروش اموال مداخله ای نمیکند پس مشکلی بابت اینکه برادرتان سهم الارث ودش را نزد شما امانت بگذارد و از شما اقرارنامه رسمی مبنی بر آن بگیرد وجود ندارد.
بعید است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.