مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

سلام وقت بخیر ایا کسی که قیم پسرش هست میتونه مهریه اش رو بگیره ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به طور موقت از قیومیت خارج و قیم موقت برای فرزند تعیین و به طرفیت قیم موقت درخواست مهریه را از طریق مراجع قضایی و اداره ثبت اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر باید قیم دیگری تعیین و سپس اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با تعیین قیم دیگیری امکان پذیر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به این صورت امکان ندارد مگر اینکه از قیمومت خارج شوید و برای فرزند یک قیم موقتی در نظر گرفته و نثر شده باشد و بعد به طرفیت شخص قیم امور شما میتونید درخواست مهریه و سایر حقوق مالی را بدهید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر. با تعیین قیم دیگیری امکان پذیر است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
چون فرزند شما خوانده محسوب می شود و اهلیت حقوقی ندارد لذا شما اصالتا به عنوان خواهان علیه خوانده که نماینده قانونی آن شما هستید امکان ندارد و باید قیم موقت برای ایشان نصب شود