مشاوره حقوقی رایگان - قیمومیت

همسرم دو ماهه فوت کرده،پدر و مادر همسرم هر دو در قید حیات هستند.
دو فرزند پسر14ساله و دختر 8ساله دارم
دیروز متوجه شدم که مادر همسرم قیمومیت فقط دخترم را به عهده گرفته . اگر پدر بزرگ به لحاظ قانونی قیم هست دیگه قیمومیت مادر بزرگ الان چیست؟؟در صورتیکه تا قبل فوت همسرم اصلا سراغ بچه ها نمیومدن
قیم پسرم چه کسی هست؟؟
ممنونم از تیم وکلا

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...پدر و جد پدری بر فرزندان ولایت دارند و با وجود ولی ،نیازی به تعیین قیم نمی باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با بودن ولی خاص نوبت به قیم نخواهد رسید مگر آنکه وی قیام میترا به شما به عنوان همسر متوفی واگذار نموده باشد لذا جد پدری به عنوان ولی می‌تواند در امور نظارت داشته باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام- پدر و جد پدری بر فرزندان ولایت دارند و با وجود ولی ،نیازی به تعیین قیم نمی باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قیومیت درصورت وجود ولی قهری(پدر یا پدربزرگ)منتفی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا خانواده
پدری ، به علت اموال متوفی ، که به فرزندان خواهد رسید قصد دارند قیومیت فرزندان را بگیرند و چون پدر بزرگ
، ولی خاص است ، مادربزرگ در خواست
قیمومیت داده است
ولی شما میتوانید درخواست تغییر قیمومیت بچه ها را مطرح نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

احتمالا در ارتباط با انحصار وراثت است و اینکه فرزندان شما به عنوان دو تن از ورثه چون به سن بلوغ و قانونی نرسیدند باید قیم داشته باشند و به گونه ای پیش دستی کردند تا کنترل بیشتری روی اموال متوفی داشته باشند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر و جد پدر بر فرزندان ولایت قهری دارند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر و جد پدری بر فرزندان ولایت دارند و با وجود ولی ،نیازی به تعیین قیم نمی باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پدر و پدربزرگ پدری ولی محسوب می‌شوند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با وجود ولی قهری پدر بزرگ قیم تعیین نمی گرددلذا پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با وجود ولی نیازی به تعیین قیم نمی باشد