مشاوره حقوقی رایگان - قیم

سلام من 18 سال سن دارم و پدربزرگم قیم من می باشد ایا برای سفر به خارج نیاز به امضای قیمم دارم

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به جنسیت شما دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اصولا خیر

و دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد.
مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون دختر مجرد کمتر از 18 سال ، برای اخذ پاسپورت و خروج از کشور ، نیاز به اجازه قیم دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر پسر هستید نیازی به اذن کسی بعد 18 سالگی نیست ولی اگر دختر هستید به اجازه پدر بزرگ نیاز دارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سوال شما خیلی تکراری شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر. با پایان 18 سالگی �مومت پدربزرگ را می‌توانید عزل کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت رسیدن به سن هجده سال تمام خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بعد از رسیدن به سن 18 سال تمام دیگر نیاز به قیم ندارید و دیگر اذن ایشان نیز برای خروج از کشور لازم نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نیاز به رضایت ندارید می‌توانید خارج شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر دختر باشید بله نیاز به اجازه ایشان است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

شاید نیاز به امضای قیم برای سفر به خارج از کشور داشته باشید. برای اطمینان از این موضوع، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و از قوانین مربوط به سفر به خارج در کشور خود آگاه شوید. همچنین، بهتر است با پدربزرگتان درباره این مسئله صحبت کنید و سعی کنید راه حلی برای حل این مشکل پیدا کنید.

موفق باشید