مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت

با سلام من برادری 33 دارم سه سال پیش در اثر سانحه تصادف مدام تشنج میکنه و کلن به یک ادم مجنون تبدیل شده ... چند وقت پیش خانمش با دو بچه ترکش کرد تقاضای طلاق هم نداده ولی دیگه نمیخاد باهاش زندگی کنه ... مادرم دوماه پیش فوت شده پدرم هم 80 سالشه که من با داشتن 7 برادر از پدر و بردارم نگه داری میکنم ایا من میتونم به عنوان یک زن محجوریت برادرم رو بر عهده بگیرم و درصورت گرفتن محجوریت آیا خانومش میتونه از من درخواست مهریه و نفقه برای فرزندانش بکنه برادرم تحت پوشش بهزیستی است و یک زمین 12 هزار متری هم پدرم به نام کرده قبل تصادف میشه من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
مسئول پرداخت مهریه و نفقه برادرتون هستند نه شما. اموال ایشون هم بابت مهریه و نفقه قابل توقیفه

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام. نه حکم حجر گرفته یانه؟ منظور شما کفالت برادر هستش! بهر حال از شما نمیتونن مهریه بگیرن ولی از ملک برادرتون امکان وصول مهریه هست

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام. نه حکم حجر گرفته یانه؟ منظور شما کفالت برادر هستش! بهر حال از شما نمیتونن مهریه بگیرن ولی از ملک برادرتون امکان وصول مهریه هست