مشاوره حقوقی رایگان - وظیفه قیم در قبال اموال محجور

سلام بنده از سال 85 برابر دستور دادگاه قیم پدر به علت حجر پدر هستم و مدتی است برادرم قصد تصاحب خانه پدری را که فعلا متروکه است کرده که طبق بررسی بنده از پدرم مبایعه نامه و احتمالا سند هم بنام برادرم گرفته شده و چند سال قبل هم برادرم با فریب بنده چند برگ سفید از من و بقیه وراث امضا گرفته که احتمالا در تصاحب این خانه در جهت تکمیل مدارک لازم مورد استفاده قرار گرفته
اکنون تکلیف بنده به عنوان قیم چیست و راه احقاق حقوقم با توجه به مدارکی که برادرم دارد چیست

پاسخ ها :

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام به دادستان اطلاع دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرارداد ها در زمان حجر تنظیم شده میتوانید نسبت به ابطال آنها اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مبایعه با پدر بعد از حکم محجوریت وی باشد بدون امضا قیم معتبر نیست...
برگ های سفید امضا چنانچه مورد سواستفاده قرار گیرند معتبر نیستند و سواستفاده کننده قابل تعقیب کیفری ست...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر امضای پدر و مبایعه نامه مذبور بعد از محجوریت پدر باشد فاقد اعتبار است و می توانید نسبت به ابطال آن ها اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد را دبد و بررسی کرد تا بتوان اظهار نظر کرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اولا اخذ هرگونه سند در زمان حجر غیرنافذ و منوط به تایید و تنفیذ قیم و سرپرستی می باشد و قابلیت ابطال دارد. ثانیا هرگونه تصمیم و اقدام قیم درخصوص اموال غیرمنقول محجور منوط به موافقت سرپرستی است. ثالثا سایر خواهر و برادران در زمان حیات پدر هیچگونه سمت و صلاحیتی درخصوص اموال پدر ندارند. رابعا می توانید طی ارسال اظهارنامه ای تقاضای استرداد اوراق سفید امضا و مسیولیت هرگونه سواستفاده از اوراق مزبور را اعلام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...