مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن قیم نامه از دادگاه برای برادر محجور چه مدارکی لازم است

گرفتن قیم نامه از دادگاه برای برادر محجور چه مدارکی لازم است؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حکم حجر صادر شده است با در دست داشتن این حکم و اسناد هویتی خودتان و برادرتان به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اخذ حکم حجر برادر محجورتان ، دادنامه حکم حجر و مدارک هویتی خود و برادرتان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست بدهید تا قاصی تصمیم بگیرد
و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد ااخذ حکم حجر برادر محجورتان ، دادنامه حکم حجر و مدارک هویتی خود و برادرتان

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
تصویر مصدق نظریه پزشک(اختیاری)
به همراه داشتن کارت ملی جهت احراز هویت و کارت عابر بانک جهت پرداخت هزینه دادرسی الزامی می‌باشد.
در صورت عدم وجود مدارک اختیاری فوق می‌توانید یکی از موارد ذیل را ارائه نمایید:

استعلام نظر پزشکی قانونی
تحقیقات محلی
شهادت شهود و مطلعین
شماره پرونده استنادی
سایر دلایل و مستندات