مشاوره حقوقی رایگان - محجور بودن

سلام شوهرم قیم داره پدر شوهرم هستن و بچه من به دست پدر شوهرم تصادف کردن اون بچه بیمه عمر پاسارگاد بود و اون بیمه حالا میگه باید شما یک نامه بیارید که شوهرم شما از کی مریضه و پدرش قیمشه من نمیدونم اون نامه رو باید از کجا بیارم ببخشید میشه کمکم کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دادسرای سرپرستی امور محجورین مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق سرپرستی در دادگستری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به دادسرا و قسمت سرپرستی امور مهجورین مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره سر پرستی اقدام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق سرپرستی در دادگستری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.