مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

بعد چند مدت کار کردن در یک اداره یا شرکت بدون بیمه، میتوان در مورد بیمه نکردن شاکی شد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حتما در صورت وجود رابطه کارگری تمام حقوق قانونی شما قابل مطالبه است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی

اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشد
حقوق و مزایای شما از طریق هیات های اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کرده
آنگاه تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری دادخواست طرح و دفاع نمایید
اگر کارفرما محکوم شوند علاوه بر حقوق و مزایا وفق مصوبات اداره کار و تادیه حق بیمه به صندوق تامین اجتماعی جهت لحاظ سابقه بیمه به کارگر ؛کارفرما می بایست به دو تا ده برابرحق بیمه ای که واریز نشده است در حق تامین اجتماعی جریمه پرداخت نماید که بعضا مبالغ قابل توجهی خواهد بود…
امکان بازگشت به کار نیز متصور است