مشاوره حقوقی رایگان - بیمه کارفرمایی

باسلام خدمت کارشناسان عزیز. من بیمه کارفرمایی هستم و در حدود 25 سال بیمه پرداخت کرده ام و 44 سال سن دارم می خواستم بدونم هیچ قانونی وجود دارد که با 25 سال سابقه بیمه بشود بازنشسته شد. آخه دیگه حق بیمه کارفرمایی واقعا گران شده چیزی حدود 750 هزار تومان در ماه که در توان من نمی باشد. لطفا من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

بازنشستگی برای مردان با 50 سال سن و 30 سال سابقه خدمت و برای زنان با 45 سال سن و 30 سال سابقه خدمت امکانپذیر است مگر اینکه شغل سخت و زیان اور باشد که با 20 سال سابقه خدمت متوالی و یا 25 سال سابقه خدمت متناوب بدون شرایط سنی میتونه بازنشسته شود.موفق باشید

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

..
بازنشستگی برای مردان با 50 سال سن و 30 سال سابقه خدمت و برای زنان با 45 سال سن و 30 سال سابقه خدمت امکانپذیر است مگر اینکه شغل سخت و زیان اور باشد که با 20 سال سابقه خدمت متوالی و یا 25 سال سابقه خدمت متناوب بدون شرایط سنی میتونه بازنشسته شود.موفق باشید

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.متاسفانه خیر.باید 30 سال کامل پرداخت کنید.