مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

باسلام کارفرما مدت 6 سال است خودش را بیمه نکرده و حال با پایان کارش و تسویه حساب، مدعی حق بیمه خودش است و مدعی است اگر شکایت کند از او حمایت خواهد شد آیا قانونی است؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام ببخشيد سوال شما شفاف نيست شما پيمانكار هستيد يا كارگر يا صاحب كار ويا كارفرما در هر صورت كارفرما خود موظف به بيمه كردن خود و پروژه و افراد مشغول كار ميباشد باتشكردكترقريشي ازوكلاي دادراه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر قانونی نیست
قانون به هیچ وجه در خصوص بیمه حقی به کارفرما در جهت بیمه نکردن کارگرانش نداده است
و در صورت پیگیری شما می توانید حقوق بیمه ای خود را دریافت دارید
شما می توانید برای مشاوره بیشتر و بحث در این خصوص با بنده یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل فرمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه کارگر هستید
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید