مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

جهت اختلاف طبق قرارداد به داوری رفتم و داوری رای داد و رای به جای سه ماه شش ماه طول کشید و ابلاغ شد وطرف اعتراض کرد باطل شد ومن اعتراض کردم دوباره باطل شد حالا من چکار کنم

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باید از طریق دادگاه دعوا خود را مطرح کرده و پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما بسیار کولیس می‌توانید از طریق دادگاه موضوع را پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق دادگاه موضوع را پیگیری فرمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از طی مراحل فوق مرجع رسیدگی دادگستری خواهد بود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع شما پیچیدگیهای خاص خودش را دارد که در قالب پرسش و پاسخ نتیجه نمیگیرید نیاز به مشاوره تلفنی یا ملاقات حضوریست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه باید اسناد و مدارک شما را کامل و دقیق بررسی کنیم

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ازطریق دادگاه اقدام به طرح دادخواست جدیدکنید.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

دعوای خود را در دادگاه مطرح کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
قرارداد داوری باید مورد بررسی قرار بگیرد.
شاید از طریق مراجعه به دادگاه امکان پیگیری موضوع برای شما وجود داشته باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است از طریق دادگاه برای حل اختلاف اقدام نمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای داوری ابطال شده از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع باید با مداقه در قرارداد فی مابین بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دادگاه عمومی دعوای خود را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد رای اصداری ابطال یا بطلان باید اقدام گردد