مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند مسکن مهر

سلام. مادر من یک واحد مسکن مهر پردیس از نفر اول خرید. الان بعد از دو سال میخواد به نام من کنه. رفتیم برای انتقال سند، مسکن مهر میگه باید 31 میلیون تومان بدید. اولا آیا گرفتن این پول قانونی هست؟ من که خریدار نیستم. مادرم برای ارث داره به نامم میکنه. چرا باید این پول را بدیم؟ پیش رئیسش هم رفتیم گفت هیچ راهی ندارید. چی کار باید بکنیم؟ آیا میشه شکایت کرد و این پول رو نپرداخت؟

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام مسکن مهر هنوز شرایط انتقال سند به نام اشخاص وجود ندارد به عبارتی قابل خرید و فروش نیست ا