مشاوره حقوقی رایگان - فروش مسکن مهر

مسکن مهر بدون سند با وکالت فروخته شده، خریدار در ملک نشسته و اقساط وام را که به نام بنده است پرداخت نمیکند و بنده بدهکار بانکی هستم. راهکار چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " چون شما متعهد پرداخت اقساط وام و تسهیلات دریافتی خرید آپارتمانهای مسکن مهر از بانک عامل هستید لذا در صورت فروش یا واگذاری {غیرقانونی} اینگونه آپارتمانها به اشخاص غیر می بایست تضمین کافی از قبیل چک یا سفته و امثالهم معادل وام دریافتی و جرائم دیرکرد بازپرداخت آن از خریدار دریافت می نمودید .

یک وکیل

همانطور که در سوال مطرح کردید وام به نام حضرتعالی ست پس مسئول پرداخت اقساط خودتان هستید مگر اینکه توافقی بین خودتان مبنی بر پرداخت اقساط توسط ایشان تنظیم نموده باشید که در این صورت می توانید الزام ایشان را به ایفای تعهد از طریق دادگاه بخواهید اما تا زمان اجرای حکم موظف به پرداخت اقساط خواهید بود

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
با عنایت بر اینکه شما تنها با وکالت مورد معامله را انتقال داده اید هنوز شما مالک شناخته میشوید واقساط نیز از شما اخذ خواهد شد و شما نیز میبایست انرا پرداخت کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
می بایست تعهدات پرداختی از خریدار می گرفتید باید دید آیا مدارک مثبته ای در این خصوص دارید یا خیر؟
در هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با فرض سوال به نظر می رسد ملک را بدون اطلاع مسکن مهر فروخته ایید.فلذا پرداخت وام بر عهده شماست ولیکن پس از پرداخت آن بر علیه خریدار دادخواست مطالبه وجه پرداخت شده نمایید .البته این در صورتی است که در قرارداد تقبل پرداخت نکرده باشید.یاالله