مشاوره حقوقی رایگان - خرید وکالتی مسکن مهر

سلام روزتون بخیر
من یه مسکن مهر به صورت وکالتی خریدم که البته چند نفر قبل از من هم وکالتی خریده بودند البته از نفر اول سفته تو مدارک موجود هست 5 بگی واحد رو گرفتم و امروز که رفتم برای خرید عرصه به من گفتن یکی از وکالت نامه ها کپی هست و باید برم دفترخانه مربوطه که انجام شده که مراجعه کردم به دفترخانه بسته بود. به نظر شما به مشکل میخورم؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

قاعدتا خیر.وقتی سلسله دستهای درست باشه مشکلی نیست.کافیه وکالت برابر اصل بشه