مشاوره حقوقی رایگان - خرید وکالتی مسکن مهر پرند

با سلام و عرض ادب بنده پارسال از املاکی پرند یک واحد نیمه آماده خریداری کردم که بعد ازسه نفربه صورت وکالتی از آخرین نفر خریداری شد قبل از خریداری استعلام ها رو از شرکت پیمانکار گرفتم و فرمودند مشکلی نیست و درحال حاضر اسم من بعنوان آخرین نفر ثبت شده برای تحویل واحد و سند پنج برگی از من مبایعه نامه بین شرکت سازنده و نفر اول رو میخواد و همچنین فرمودند که نفر اول در سیستم ثبت نیست هرجور شده مبایعه نامه را پیدا کنید و بیارید ملک شما روی هواست پیگیر شدم نفر اول خارج از کشوره جایی میتونم پیگیری کنم ؟وضعیت واحد چی میشه؟ با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

نیازبه مبایعه نامه بانفراول ندارید اگر نفراول به بقیه وکالت داده است مشکلی نیس ازطریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید تا جزییات را توضیح دهم

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

از سایر افراد ماقبل شما در خصوص اسناد پیگیری کنید ؛ در غیر اینصورت نیاز به مشاوره تلفنی دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق درخواست بنیاد می توانید پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به سایر اسناد از جمله وکالتنامه های اعطایی استناد کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله باید تمام قرارداد ها و مبایعه ها ایادی قبلی را داشته باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به بررسی اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر وکالت داده باشد همان را ارائه دهید