مشاوره حقوقی رایگان - خرید وکالتی مسکن مهر و نحوه ملکیت جدید

باسلام و احترام، اینجانب در اسفند ماه 1400 اقدام به خرید یک واحد مسکونی از مسکن مهر نمودم به این طریق که بنگاه املاک از یکی از همکاران خودشان که به عنوان فروشنده معرفی کردند خواستند تا واحد رو به بنده بفرو شد( ملک بنام شخص دیگری بود) قرار بر این شد که در مبایعه نامه ملک بصورت خام به مبلغ 360 میلیون به بنده فروخته بشود و بعد یک قرارداد 70 میلیونی بسته بشود که طی آن آشپزخانه وهود و سینگ و گاز و کولر و یک اتاق هم کمد دیواری بشه . واحد یکسال قبل آماده بوده که مالک تحویل نگرفته بود و در واقع کارت قسط برای واحد صادر نشده بوده و بعد از تکمیل مبایعه نامه د ر دفترخانه با تنظیم وکالت نامه ملک به من انتقال پیدا کرد فروشند واسطه با زرنگی و از بی اطلاعی بنده استفاده کرده و 5 برگی رو به نامه مالک قبلی صادر کرده بودند من علنا شدم وکیل فروشنده و ضامن گرفتن وام صاحب ملک الان فروشنده تهدید کرده که وکالت را باطل میکنم. من چه اقدامی می توانم انجام بدهم برای اینکه ملک رو از دست ندم ؟ چطوری میتونم ملک و به نام خودم کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از تعاونی و سازمان مسکن پیگیری کنید