مشاوره حقوقی رایگان - خرید وکالتی مسکن مهر

سلام خسته نباشید
ببخشید یه سوال داشتم

ما یه خونه پرند خریدیم به صورت وکالتی
میخواستم بدونم اگر سند رو به نام خودم نزنم صاحب خونه مسکن مهر که در سیستم ثبت هستش اگر فوت کنه وراثش میتونن بیان خونه ای که خریدم رو به عنوان ارث بردارن؟

اگر وکالت تام باشه چطور ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانند ولی شما هم با اثبات مالکیت خود می توانید الزام آنها به تنظیم سند به نام خودتان بخواهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

الزام آنها به تنظیم سند به نام خودتان بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله یاقوت وکالت باطل میشود و ورثه می‌توانند ادعا کنند اما شما هم میتوانید ثابت کنید خانه را خریدید ولی بهتر است بنام کنید تا وارد پروسه سخت و زمانی دادگاه نشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت با فوت هریک از طرفین منفسخ می شود