مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مسکن مهر

ما یک خونه ایی توی مسکن مهر در نظر داشتیم، صاحب خونه چون چک داشته زیر قیمت منطقه به فروش گذاشته حالا بعدش ما نتونستیم پول جور کنیم که بخریم، صاحب خونه وکالت بلاعزل به یک املاکی داده
حالا املاکی قیمت خونه رو بالا میگه ولی ما با واسطه هایی که داشتیم قرار شد خونه به همونی قیمتی که قبلا حرف زده بودیم بخریم
قراره بریم استعلام بگیریم ولی میترسیم از اینکه این وکالتی که به املاکی دادن بعدا برای ما دردسر شه و اینو به یکی دیگه بفروشن چیکار کنیم که مطمین شیم مشکل نشه
خونه سند پنج برگیه، قسمتی از اقساط خونه مونده که ما باید پرداخت کنیم
ممکنه بریم بنیاد مسکن بگن مشکلی نیست ولی بعدا طرف ادعا داشته باشه که مالکه!
چون به ما گفتن اول باید مبایعه نامه بنویسیم و یک هشتم یا حالا هرچه بیشتر بهتر پول پرداخت کنیم بعدش برای مابقی پول خونه تا یک زمان مشخصی تعیین کنیم و مابقیشو میریم دفترخونه و وکالت بلاعزل به ما میدن و سندو به ناممون میکنن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا استعلامات لازم را بگیرید ن وکالت‌نامه را رویت نمایید و سپس می‌توانید قرارداد تنظیم نمایید حال این موضوع که بعداً بخواهد قرارداد جدیدی ثبت گردد مر بدیهی می‌تواند باشد و نمی‌تواند جلوی آن پیشگیری نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا به تعاونی مسکن مهر
مراجعه نمایید
و باید خود فروشنده هم مبایعه‌نامه را امضا نماید
و باید در مبایعه‌نامه تمام شرایط ذکر ‌گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است با فرد متخصص اقدام کنید پرتهدید به نظر میرسد