مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله مسکن مهر

با سلام و وقت بخیر
داداشم یک خونه مسکن مهر از یک نفر خریده. در قولنامه اش نوشته که اگر 3 قسط پرداخت نکنه، فروشنده معامله رو میتونه فسخ کنه.
داداشم هم بعد از چند ماه خانه رو به من فروخت. الان من یک روز یادم رفت قسط پرداخت کنم فروشنده اولی هم رفته شکایت کرده معامله ما فسخ شده. الان از داداگاه نامه میاد جلوی خونه ام. نمیدونم چی کار کنم. آیا میتونه خونه رو بگیره و معامله رو بعد از چند سال فسخ کنه؟ 5 سال از خرید خونه گذشته.

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام هرچند نامیده مجاز به فروش ملک مسکن مهر به برادر شما نبوده اما شرط درج شده در قرارداد معتبر و معامله فسخ می گردد