مشاوره حقوقی رایگان - وام خانه مسکن مهر که به صورت وکالتی وگذار شده و عدم پرداخت 3 قسط و فسخ قرارداد

با سلام. بنده یک واحد مسکن مهر را به صورت وکالتی فروخته ام بعد از آن این خانه به دو نفر دیگه فروخته شده حالا نفر آخر اقساطش رو پرداخت نمیکنه در قولنامه ای که در بنگاه بین من و خریدار نوشته شده قید شده که اگر تا 3 قسط پرداخت نشه قرارداد فسخ بشه آیا این امکان وجود داره در ضمن سفته هم بابت پرداخت اقساط دریافت شده حالا من چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما به اشخاص دیگری انتقال داده اید و مبایعه نامه یا سند انتقال و وکالتنامه وجود دارد مسئولیت ندارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اگر شما به اشخاص دیگری انتقال داده اید و مبایعه نامه یا سند انتقال و وکالتنامه وجود دارد مسئولیت ندارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون موضوع معامله به افراد دیگر منتقل شده فسخ راهگشا نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شروط قرارداد صرفا بین متعاملین آن قرارداد معتبر است نه اشخاص ثالث و خریداران بعدی مگر چنین شرطی نیز در آن قرارداد قید شده باشد که قابل پیگیری خواهد بود